Livrare & Retur

Actualizat la data de: 29.03.2022

 

Prezentul document (împreună̆ cu toate documentele menționate în acesta) stabilește termenii și condițiile care guvernează̆ utilizarea acestui website – https://greenestcraft.ro/  (în continuare „Website-ul’’). 

 

Scopul Website-ului este de prezentare și promovare a serviciilor de mentenanță și întreținere site-uri Word Press, prestate de societatea GREENEST CRAFT S.R.L. și de contractare, prin intermediul Website-ului, cu potențialii clienți interesați de aceste servicii. 

 

Vă rugăm să citiți prezenții Termeni și Condiții, Politica de cookies-uri și Politica de confidențialitate înainte de a utiliza Website-ul. Prin accesarea și utilizarea Website-ului, recunoașteți în mod expres caracterul obligatoriu al acestor documente și vă asumați angajamentul de a le respecta. • DESCRIEREA ACTIVITĂȚII

GREENEST CRAFT S.R.L. cu sediul in jud. Neamț, Mun. Piatra Neamț, Bld. Republicii, nr. 27, bl. A12, Sc. E, Et. 3 Ap. 56, identificat prin CUI RO42152543, înregistrat la Registrul Comerțului sub nr.: J27/58/2020. este un business cu planuri mari de dezvoltare din pasiunea pentru plante și admirația față de frumusețea lor, pe care ne-am dorit dintotdeauna să o putem conserva pentru cât mai mult timp! Astfel, am studiat cu atenție arta plantelor naturale conservate, precum și pe cea a plantelor uscate, pentru a crea aranjamente deosebite și arbori stabilizați care să le ofere clienților noștri șansa de a se bucura de ele pentru o perioadă cât mai îndelungată!

Datele noastre de contact sunt:

Adresa sediului: Strada Pietrelor, nr 2,  Piatra Neamț, jud. Neamț

Adresă de e-mail: geenestcraft@gmail.com 

Nr. de tel.: 0757609305


 • TERMENI

 

 1. Vânzător – GREENEST CRAFT S.R.L. 
 2. Cumpărător – poate fi orice persoana fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont in Site și efectuează o Comandă.
 3. Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către GREENEST CRAFT S.R.L. (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre GREENEST CRAFT S.R.L. și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont sau este posibilă prin funcția de comandă rapidă.
 4. Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.
 5. Coșul meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Bunuri pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior;
 6. Site – magazinul online găzduit la adresa web www.greenest.ro ;
 7. Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare intre Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa bunuri;
 8. Bunuri – orice produs listat pe Site, inclusiv produsele menționate in Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.
 9. Campanie – acțiunea de a expune in scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.
 10. Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat intre Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.
 11. Opinie – reprezintă o evaluare personală a unui deținător sau beneficiar al unui bun, redactată pe baza experienței privind utilizarea acestuia cu scopul de a transmite dacă bunul respectă sau nu specificațiile menționate de Vânzător. Fiecare opinie conține si posibilitatea de a exprima gradul de satisfacție față de produs printr-o evaluare sub forma unui punctaj de la o stea la cinci stele.
 12. Comunicări comerciale / newsletter – reprezintă orice tip de mesaj trimis (e-mail, telefonic, mobile push, web push, etc.) care conține informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele achiziționate de pe website, informații cu privire la oferte sau prețuri promoționale, informații referitoare la Produsele adăugate in secțiunea Cont/ Coșul meu sau secțiunea Cont/Favorite. 1. CONDIȚII GENERALE

3.1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

3.2. Toate produsele comercializate pe SITE-ul nostru sunt originale și vor fi livrate in ambalajul corespunzător, însoțite de factură, conform legislației în vigoare.

3.3. Imaginile produselor prezentate în site au caracter informativ. Pentru mai multe detalii despre caracteristicile produselor și alte informații adiționale, vă rugăm să ne contactați.

3.4. Prețurile de vânzare ale produselor sunt afișate pe site și sunt exprimate în lei și conțin TVA. Prețurile de vânzare nu includ taxele de curierat. Prețurile de vânzare ale produselor se pot modifica fără o informare în prealabil a Utilizatorilor. Pentru orice comandă plasată și confirmată, Cumpărătorul va plăti întotdeauna prețurile existente pe site la momentul plasării comenzii.

3.5. Plasarea unei comenzi de către Cumpărător și acceptarea ei de către Vânzător echivalează cu încheierea unui contract, potrivit legislației în vigoare. Notificarea primită de către utilizator, pe e-mail, imediat după efectuarea comenzii, reprezintă confirmarea comenzii.

3.6. Contractul se consideră încheiat între Vânzător si Cumpărător în momentul în care Cumpărătorul primește pe e-mail de la Vânzător, notificarea de expediere a Comenzii. Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate are loc în momentul în care comanda ajunge la Cumpărător, iar acesta se achită de obligația de plată.

3.7. Vânzătorul poate refuza onorarea unei comenzi sau o poate anula unilateral, dacă Comanda a fost plasată de o persoană care a manifestat o atitudine ostilă, de natură să prejudicieze pe Vânzător. În oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumpărătorul se poate adresa Vânzătorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.

3.8. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

3.9. Toate informațiile de pe website-ul www.greenest.ro sunt proprietatea intelectuală a GREENEST CRAFT S.R.L. conform Legii pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/ 1996). Întreg conținutul publicat pe site (text, descrieri produse, imagini, logo, culori, slogan, simboluri, elemente de grafică web, clipuri video, etc.) poate fi folosit doar în scopul informării Utilizatorilor și Cumpărătorilor greenest.ro. 

3.10. Fotografiile afișate pe SITE, editate sau prelucrate de GREENEST CRAFT S.R.L. nu pot fi preluate sau utilizate fără acordul acesteia;

3.11. GREEN EST CRAFT S.R:L. nu este răspunzătoare pentru eventualele diferențe de culori care pot apărea la vizualizarea pe diverse dispozitive electronice (desktop/tableta/mobil) ale Utilizatorilor/ Cumpărătorilor.

3.12. Orice acțiune: proiect, eveniment, campanie, concurs, serviciu etc. desfășurată de companie prin intermediul Website-ului va fi anunțată, promovată și detaliată la momentul desfășurării acesteia, fie printr-un Regulament, fie prin prevederi succinte și clare inserate în cadrul anunțului de desfășurare a acțiunii respective sau ulterior, la momentul oportun.

3.13. Vânzătorul își asumă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza în orice moment conținutul SITE-ului GREENEST CRAFT S.R.L., precum și Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare în prealabil.

3.14. Este strict interzisă și se pedepsește conform legii copierea, distribuirea, publicarea, transmiterea altor persoane sau incorporarea conținutului în alte materiale în afara site-ului greenest.ro, fără acordul GREENEST CRAFT S.R.L.

3.15. Pentru a ne sesiza orice problemă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: greenestcraft@gmail.com 

 1. ACCESUL LA WEBSITE

4.1. Accesul pe SITE-ul  GREENEST CRAFT S.R.L. se face exclusiv prin accesarea domeniului public: www.greenest.ro .

4.2. Prin accesarea și utilizarea www.greenest.ro, Utilizatorul/Clientul își dă acordul privind acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe SITE, a politicii de confidențialitate și a politicii de cookies.

4.3. Utilizatorul/Clientul beneficiază de acces limitat, în interes personal (vizualizare, informare, plasarea de comenzi online) pe SITE-ul www.greenest.ro și nu are dreptul de a descărca, de a modifica parțial sau integral SITE-ul, de a reproduce parțial sau integral SITE-ul, de a copia, vinde/revinde sau de a exploata în orice alta manieră SITE-ul, în scopuri comerciale sau care contravin intereselor GREENEST CRAFT S.R.L.

4.4. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta, inclusiv prin suport online (Consultanță tehnică)  sau prin adresele mentionate la secțiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

4.4. Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

 1. CONTUL MEU

5.1. Orice Utilizator care vizitează SITE-ul greenest.ro, are vârsta de peste 16 ani și îndeplinește condițiile legale privind cumpărarea de bunuri, își poate crea un cont.

5.2. Prin crearea contului, Utilizatorul poate plasa mult mai rapid o comandă, toate datele lui fiind deja introduse. În plus, Utilizatorii care au create conturi, prin abonarea la newsletter, pot beneficia de anumite oferte și prețuri promoționale la produse și de alte avantaje comunicate în scris de către GREENEST CRAFT S.R.L.

5.3. La crearea Contului, fiecare Utilizator își dă acordul cu privire la acceptarea acestor termeni și condiții și ia la cunoștință politica de prelucrare a datelor personale și politica de cookies, fiind responsabil in legătura cu acuratețea informațiilor oferite si de actualizarea lor.

5.4. Pentru crearea unui Cont va trebui să parcurgeți următorii pași:

 • Să introduceți următoarele date personale: prenume, nume, e-mail, telefon (dacă este cazul);
 • Să introduceți o parolă cu care să vă logați ulterior și să confirmați această parolă;
 • Să bifați căsuța privind acceptarea acestor termeni și condiții;
 • Să bifați căsuța privind luarea la cunoștință de politica de confidențialitate;
 • De asemenea, puteți să vă abonați la newsletterul nostru pentru a primi informări despre ofertele speciale și prețurile promoționale la produse.
 • După parcurgerea acestor pași, prin apăsarea butonului “CREARE” veți fi direcționați către contul dumneavoastră.

In cont aveți posibilitatea de a:

 • edita informațiile contului: nume, prenume, e-mail, telefon
 • modifica parola contului
 • modifica adresa dumneavoastră folosită la serviciul de curierat pentru livrarea produselor comandate
 • modifica lista de dorințe (Wish List)

De asemenea, în cont puteți vedea comenzile plasate și detaliile despre alte activități desfășurate pe site-ul greenest.ro cum ar fi posibilitatea de abonare la newsletter.

 

 1. OBIECTUL CONTRACTULUI

6.1. Obiectul contractului reprezintă vânzarea bunului/bunurilor comandate pe site de către Cumpărător. Contractul se consideră încheiat în momentul acceptării de către Vânzător și transmiterea notificării de expediere a Comenzii.

6.2. Transferul dreptului de proprietate asupra produsului/produselor comandate are loc în momentul în care comanda ajunge la Cumpărător, la locul indicat de acesta în Comandă, când se achită de obligația de plată și semnează de primire pe documentul furnizat de firma de curierat.

6.3. Vânzătorul va include în coletul expediat către Client/Cumpărător, documentele necesare care să ateste achiziționarea produselor de către Client/Cumpărător.

 

 1. COMANDA

 

7.1. Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Bunurilor și/sau Serviciilor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza comanda minimă este de 100 lei. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un Bun și/sau un Serviciu este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui Bun/Serviciu în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului/Serviciului.

7.2. Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.

7.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

7.4. Pentru detalii sau întrebări despre comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: hello@greenest.ro sau la numărul de telefon: +40 757 609 305, de luni pana vineri, în intervalul orar: 9:00-17:00.

7.5. Anularea comenzii: În următoarele cazuri, Vânzătorul poate anula în mod unilateral o Comandă, fără obligația ca vreo parte să pretindă ulterior daune – interese celeilalte părți:

 • datele furnizate de Client/Cumpărător sunt incorecte sau incomplete;
 • tranzacția nu este acceptată de către banca emitentă a cardului Clientului, în cazul plății online
 • tranzacția nu este validată de către procesatorul de carduri agreat de Vânzător, în cazul plății online;
 • în istoricul de comenzi, Clientul apare ca având mai mult de două livrări consecutive eșuate din motive independente de Vânzător;
 • activitatea Clientului pe SITE poate produce prejudicii de orice natură pentru Vânzător;
 • în cazul unei tranzacții suspecte sau declarată suspectă de către o unitate bancara, instituție sau autoritate;
 • în cazul existenței unor alte motive obiective.

Clientul/ Cumpărătorul poate anula o Comandă, în următoarele cazuri:

 • în momentul când este contactat de reprezentantul companiei, dacă din anumite motive nu mai dorește produsele comandate;
 • în scris la adresa de e-mail: hello@greenest.ro sau telefonic până la primirea e-mailului de livrare comandă, care confirmă recepția coletului/ coletelor de către firma de curierat pentru a-l livra la adresa Cumpărătorului.

7.6. Pentru orice comandă anulată exclusiv din vina Cumpărătorului, acesta va achita contravaloarea serviciilor de curierat.

7.7. Dacă un produs nu este disponibil în stoc, Cumpărătorul va fi informat telefonic de către reprezentantul companiei. În acest caz, Cumpărătorului i se va comunica noul termen de livrare, acesta putând decide să aștepte până la livrarea tuturor produselor comandate sau să anuleze comanda.

7.8. Modalitatea de realizare a comenzii: Puteți căuta în site produsele dorite utilizând butonul “CAUTĂ” sau navigând prin categoriile și subcategoriile care apar pe site. 

 • Pentru a plasa o comandă online, va trebui să selectați produsele și cantitatea dorită (utilizând săgețile sus – jos) și să le adăugați în coș apăsând butonul “ADAUGĂ ÎN COȘ”.
 • Pentru a trimite comanda, pasul următor va fi să intrați în COȘUL MEU dând click pe iconița mov din partea de sus dreapta. 
 • Aici veți putea vedea lista completă cu toate produsele pe care le-ați selectat să le cumpărați.
 • Puteți modifica cantitatea aferentă fiecărui produs dorită (utilizând săgețile sus – jos) sau puteți șterge din produse.
 • Pentru a trece la pasul următor va trebui să apăsați butonul „FINALIZEAZĂ COMANDA

7.9. Finalizarea comenzii: Pentru a înregistra comanda, va trebui să introduceți datele dumneavoastră. Astfel, aveți posibilitatea de a vă loga în cont, de a crea un cont sau de a comanda ca vizitator. În funcție de aceasta, dacă:

 • Ați ales varianta logării:
  • Introduceți adresa de email și parola și să apăsați butonul “AUTENTIFICARE”.
  • Dacă în momentul creării Contului ați introdus toate datele dumneavoastră și adresa de livrare va trebui doar sa bifați “Vreau să folosesc o adresă existentă” (în acest caz adresa de livrare va fi aceeași cu adresa de facturare) sau puteți alege “Vreau să folosesc o adresă nouă” și să introduceți toate câmpurile pentru noua adresă de livrare.
  • Dacă aveți adăugată în Cont adresa de livrare, veți fi direcționat pe o pagină unde trebuie să introduceți adresa de facturare. Toate câmpurile cu * sunt obligatorii.
  • Apoi veți alege modalitatea de livrare și cum doriți să plătiți.
  • Puteți adăuga în scris un comentariu la comanda pe care urmează s-o finalizați, iar după ce veți bifa căsuța cu “Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile” apăsați butonul “CONFIRMĂ COMANDA”
  • Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat către o pagină web securizată pentru a introduce datele de pe card și a efectua plata.
  • În acest moment comanda a fost trimisă către noi și veți fi direcționat către pagina unde apare textul “Comanda a fost finalizată cu succes! / Îți mulțumim. Am primit comanda ta.”
 • Ați ales REGISTER/ CREARE CONT:
  • Trebuie să introduceți toate datele pentru a crea Contul: nume, prenume, e-mail, parola. Ulterior puteți introduce datele de livrare sau alte date relevante.
  • Dacă adresa la care doriți să vă livrăm produsele comandate coincide cu cea introdusă mai sus, lăsați bifată căsuța “Adresa mea de livrare este aceeași cu cea de facturare”. Dacă este diferită, va trebui să debifați căsuța și să completați mai jos, toate câmpurile pentru introducerea adresei noi.
  • La pasul următor veți alege modalitatea de livrare și cum doriți să plătiți.
  • Puteți adăuga în scris un comentariu la comanda pe care urmează s-o finalizați, iar după ce veți bifa căsuța cu “Am citit și sunt de acord cu Prelucrarea datelor personale și cu Termenii și Condițiile” apăsați butonul “CONFIRMĂ COMANDA”
  • Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat către o pagină web securizată pentru a introduce datele de pe card și a efectua plata.
  • În acest moment comanda a fost trimisă către noi și veți fi direcționat către pagina unde apare textul “Comanda a fost finalizată cu succes! Îți mulțumim. Am primit comanda ta.”
 • Ați ales varianta de comandă ca vizitator:
  • Trebuie să introduceți următoarele date pentru a vă putea emite factura și a face livrarea produselor: nume, prenume, e-mail, telefon, adresa de facturare.
  • Dacă adresa la care doriți să vă livram produsele comandate coincide cu cea introdusă mai sus, lăsați bifată căsuța “Adresa mea de livrare este aceeași cu cea de facturare”. Dacă este diferită, va trebui să debifați căsuța și să completați mai jos, toate câmpurile pentru introducerea adresei noi. 
  • La pasul următor veți alege modalitatea de livrare și cum doriți să plătiți. 
  • Puteți adăuga în scris un comentariu la comanda pe care urmează s-o finalizați, iar după ce veți bifa căsuța cu “Am citit și sunt de acord cu Prelucrarea datelor personale și cu Termenii și Condițiile” apăsați butonul “CONFIRMĂ COMANDA”.
  • Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat către o pagină web securizată pentru a introduce datele de pe card și a efectua plata.
  • În acest moment comanda a fost trimisă către noi și veți fi direcționat către pagina unde apare textul “Comanda a fost finalizată cu succes! Îți mulțumim. Am primit comanda ta.”

7.10. Confirmarea comenzii: După trimiterea comenzii către noi, veți primi un e-mail de confirmare că am primit comanda dumneavoastră. Veți fi contactat de către un reprezentant al companiei pentru confirmarea comenzii în maxim 24 ore (în zilele lucrătoare). Comanda este considerată confirmată, în momentul în care veți primi e-mailul de livrare a comenzii. 1. PREȚURILE PRODUSELOR, FACTURAREA ȘI PLĂȚILE

8.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile produselor fără o notificare în prealabil. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel din momentul confirmării comenzii, reprezentând comanda fermă.

8.2. De asemenea, compania noastră poate afișa pe SITE produse ce beneficiază de prețuri promoționale într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil. Detaliile despre aceste campanii promoționale vor fi făcute publice prin afișarea pe siteul nostru la o secțiune distinctă.

8.3. Prețurile afișate pe SITE, care sunt tăiate de o linie, reprezintă prețul vechi al unui produs care se află într-o campanie promoțională și beneficiază în prezent de un preț promoțional mai mic.

8.4. Cheltuielile aferente transportului, se plătesc separat. Mai multe detalii despre costurile de livrare la secțiunea livrare / retur.

8.5. Fiecare colet livrat va conține și factura fiscală pentru produsele comandate. / 8.5. Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin adăugarea acestora de către GREENEST CRAFT S.R.L. în Contul sau prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în Contul său.

8.6. Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în RON.

8.7. Facturile fiscale se pot emite pe persoană fizică sau juridică. Pentru emiterea facturii pe persoană juridică, vă rugăm să completați toate datele firmei la secțiunea Facturare în momentul plasării comenzii.

8.8. În anumite cazuri, compania noastră poate solicita Clientului/Cumpărătorului să achite în avans o parte din contravaloarea facturii aferente comenzii.

8.9. Plata produselor comandate se poate face: ramburs, online cu card bancar sau prin ordin de plată. Astfel a se avea în vedere următoarele:

 • Ramburs (în numerar) la livrarea comenzii. Plata se va face către firma de curierat pe bază de chitanță.
 • Online cu orice card Visa sau MasterCard (plata prin procesatorul de plăți EuPlatesc), comisionul pentru tranzacție va fi 0%.
 • Înainte de a finaliza Comanda, Clientul va trebui să aleagă mijlocul de plată. Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat pe o pagină web securizată pentru a introduce datele de card și a efectua plata. Procesarea datelor de card se va face exclusiv pe serverele furnizorului de plăți, ce oferă o soluție de tranzacționare rapidă, solidă și sigură prin certificate de Securitate SSL. Pentru mai multe detalii despre platforma de plăți, vă rugăm accesați website-ul acesteia și politicile aferente.
 • In cazul plății online, tranzacția va apărea pe extrasul de cont pe numele  GREENEST CRAFT S.R.L. De asemenea, orice plată cu cardul bancar va fi confirmată în momentul în care se emite factura către Client/Cumpărător, până în acel moment contravaloarea comenzii va fi blocată pe contul Clientului/Cumpărătorului fără a fi transferată în contul Vânzătorului.
 • Vânzătorul nu își asumă răspunderea pentru alte costuri suplimentare suportate de Client/Cumpărător în urma tranzacțiilor cu cardul bancar (exemplu: comision de conversie valutară in cazul în care moneda de emitere card este diferită de RON, alte comisioane în funcție de politica fiecărei bănci, etc), Clientul/ Cumpărătorul fiind singurul responsabil.
 • În cazul în care plata online cu cardul bancar s-a produs din greșeală, tranzacția poate fi anulată doar telefonic, contactând un reprezentant GREENEST CRAFT S.R.L., iar suma va putea fi returnată în termen de maxim 30 zile de la finalizarea procedurii de anulare a comenzii. 
 • Atunci când plata se realizează prin transfer bancar– în baza facturii emise de GREENEST CRAFT S.R.L., după efectuarea transferului în contul IBAN RO76BTRLRONCRT0589767601 deschis la  BANCA TRANSILVANIA, va trebui să trimiteți dovada plății pe adresa de e-mail greenestcraft@gmail.com  . Livrarea produselor se va face numai după ce avem confirmarea de la banca noastră privind efectuarea plății si după ce veți fi contactat de către un reprezentant GREENEST CRAFT S.R.L. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nefiind efectuată livrarea.

 

 1. LIVRAREA BUNURILOR

9.1. Livrarea coletelor se face prin curier rapid: GLS. 

9.2. Livrarea se va face în termen de 1-5 zile de la confirmarea telefonică a comenzii și a disponibilității stocului.

9.3. Costurile transportului: Costul transportului va fi comunicat de către consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii sau poate fi consultat în secțiunea livrare/retur. Costul minim al transportului cu transfer bancar este de 20 lei / comandă, iar cu ramburs 25 lei/ comandă. Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 500 lei. 1. GARANȚIA BUNURILOR

10.1. Toate produsele comercializate pe www.greenest.ro îndeplinesc condițiile de garanție conform normelor, legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor (se va indica termenul dacă se cunoaște) și furnizorilor, aceștia fiind responsabili pentru eventuale neconformități, deficiențe, lipsuri, etc.

10.2. Garanția produselor se poate acorda în următoarele cazuri:

 • Produsul este defect din fabricație, defect ce împiedică folosirea normală a produsului;
 • Produsul este deteriorat sau distrus în urma transportului, în acest caz produsul se va înlocui;

10.3. Pentru a beneficia de garanție, Clientul/Cumpărătorul va trebui să ne trimită la data primirii produsului o sesizare în scris la greenestcraft@gmail.com. GREENEST CRAFT S.R.L. va răspunde acestei sesizări în termen de maxim 3 zile lucrătoare și va comunica Clientului/Cumpărătorului termenul și modalitatea de soluționare a sesizării.

10.4. Dacă Vânzătorul nu poate livra o comandă din cauză că un produs nu este disponibil, va informa Clientul/ Cumpărătorul despre această indisponibilitate, urmând să stabilească cu acesta modalitatea de rezolvare a situației pentru onorarea comenzii. În situația în care produsul a fost deja trimis de către Client/ Cumpărător, sumele vărsate ca plată vor fi rambursate de către Vânzător conform legii, în termen de maxim 30 zile, cu excepția în care părțile convin altfel.

10.5. În cazul în care un produs livrat de către Vânzător nu corespunde cu imaginea sau descrierea produsului de pe SITE, Clientul/Cumpărătorul are dreptul să ceară înlocuirea acestuia, o reducere substanțială de preț sau să returneze produsul primit și să primească înapoi contravaloarea lui fără a suporta alte cheltuieli suplimentare.

10.6. Pentru orice reclamație privind neconformități ale produselor achiziționate, vă rugăm să ne contactați în termen de maxim 14 zile de la recepția coletului, la adresa de e-mail greenestcraft@gmail.com .

 

 1. RETURUL PRODUSELOR

11.1. Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveți dreptul de a returna produsele achiziționate prin intermediul unui contract la distanță, indiferent de motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea coletului fără a indica un motiv.

11.2. Pentru a vă exercita intenția de retur trebuie să ne informați despre intenția dumneavoastră printr-o declarație neechivocă prin email la greenestcraft@gmail.com .

11.3. Produsele returnate trebuie să fie în starea în care au fost primite de către client.

11.4. Costul transportului în cazul returului produselor este suportat în totalitate de către client.

11.5.  Stornarea contravalorii produselor returnate și acceptate de către GREENEST CRAFT S.R.L. se va face în termen de 14 zile calendaristice de la data denunțării contractului de cumpărare, prin virament bancar în contul clientului.

11.6. În cazul în care produsele returnate sunt desigilate, au ambalajele deteriorate sau incomplete, sau prezintă urme de zgârieturi, lovituri, etc., compania are dreptul să decidă dacă acceptă sau nu returnarea sau dacă datorită acestor neconformități ale produselor va scădea din contravaloarea produselor, restituind Clientului/Cumpărătorului o sumă proporțională cu aceste neconformități.

11.7. Pentru detalii sau întrebări despre returul produselor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: greenestcraft@gmail.com sau la numărul de telefon: +40 757 609 305 de luni până vineri, în intervalul orar: 9:00-17:00

 

 1. CONFIDENȚIALITATE

12.1. GREENEST CRAFT S.R.L. este operator de date cu caracter personal și va păstra confidențialitatea datelor pe care le furnizați: nume, prenume, email, număr de telefon, adresă de livrare, firmă, după caz. Totodată, Vânzătorul va asigura securitatea datelor oferite și va lua măsuri tehnice și organizatorice pentru o gestionare eficientă a acestora, strict în scopurile declarate în prezentul contract. 

12.2. Datele sunt prelucrate în următoarele scopuri:

–  Înregistrarea și confirmarea comenzii;

–  Emiterea facturii și verificarea efectuării plății;

– Cazurile de livrare către curier (în vederea expedierii comenzii), vor fi transmise datele necesare către firma de curierat;

12.3. Pentru a cunoaște mai mult detaliile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, dar și drepturile pe care le aveți, vă rugăm să consultați Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal (link către Politică) și Politica de cookies (link către Politica de cookies) 1. RĂSPUNDERE

12.1. Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumpărătorul își asumă răspunderea pentru respectarea prevederilor prezente, pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, și, în măsura permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.

12.2. Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și Condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.

12.4. Vânzătorul își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele și Condițiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si condițiilor de funcționare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Clienților / Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la momentul afișării în Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestui Document.

12.5. Clienții/Cumpărătorii își asumă întreaga responsabilitate în cazul divulgării datelor personale către terți, compania noastră nu poate fi făcută responsabilă, în situația în care un Client/Cumpărător este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este reprezentant al Vânzătorului sau că reprezintă interesele acestuia.

12.6. Vor fi considerate tentativa de frauda sau frauda următoarele acțiuni asupra website-ului, conținutului acestuia sau asupra GREENEST CRAFT S.R.L.:

 • accesarea datelor de orice tip ale unui Utilizator/Client/Cumpărător prin folosirea unui cont sau prin orice altă metodă;
 • alterarea sau modificarea conținutului SITE-ului sau orice corespondentă expediata prin orice mijloc de comunicare de către GREENEST CRAFT S.R.L. către Utilizator/Client/Cumpărător;
 • afectarea performanțelor serverului pe care rulează SITE-ul www.greenest.ro ;
 • accesarea sau divulgarea oricărui terț care nu are autoritatea legală necesară, orice conținut expediat de către GREENEST CRAFT S.R.L. către Utilizator/Client/Cumpărător, atunci când acesta nu este destinatarul legitim al conținutului;
 • În oricare din situațiile de mai sus, GREENEST CRAFT S.R.L. își rezervă dreptul de a se adresa autorităților competente. Fraudele și tentativele de fraudă sunt pedepsite conform legislației penale în vigoare, iar părțile prejudiciate pot cere în instanță repararea prejudiciilor morale sau pecuniare, după caz.
 • De asemenea, în cazul tranzacțiilor suspecte sau declarate suspecte, la solicitarea oricărei autorități publice, instituții autorizate, unități bancare partenere, Vânzătorul are obligația, iar Clientul/Cumpărătorul își dă acordul, privind comunicarea datelor cu caracter personal.

 

 1. LITIGII

13.1. Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Utilizatori / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești prevăzute de legislația civilă.

 

 1. CONTACT

14.1. Pentru orice detalii sau întrebări despre GREENEST CRAFT S.R.L., produse sau comenzi vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: greenestcraft@gmail.com sau la numărul de telefon: +40 757 609 305, de luni până vineri, în intervalul orar: 9:00-17:00.

 

 

×

chat rapid pentru WhatsApp

× Scrie un mesaj