FAQ

Întrebări frecvente despre plantele stabilizate, livrare, retur și plată

Da. Livrăm oriunde în țară cu un cost de 20 lei pentru plata prin transfer bancar, 25 lei pentru plata ramburs. Comanda minimă este de 100 lei. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 500 lei. 

Comanda minimă este de 100 lei. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 500 lei. 

Livrarea aranjamentelor pentru decor si casă se face in 1-5 zile in funcție de complexitate si stocul disponibil.

Da. Aproape toate coletele noastre ajung intacte la clienți. Căutam cele mai bune soluții pentru ca mereu să pregătim un colet cât mai compact. Unele colete pot suferi accidente care țin de transportator.

Pentru aranjamente speciale sau organizare de evenimente, trebuie să ne scrieți mesaj pe Facebook sau Instagram, ori să ne contactați telefonic.

Plantele noastre conservate sunt reale și autentice, sunt plante 100% naturale care, datorită unei tehnici de stabilizare ecologice, nu se vor ofili sau îmbătrâni. Plantele conservate nu necesită udare, sol suplimentar sau expunere directă la lumina soarelui.

Arborii, plantele și florile conservate se potrivesc perfect lumii profesionale: nu necesită nici un tip de întreținere și de aceea este posibilă menținerea vegetației de calitate pe tot parcursul anului într-un mediu închis.

Plantele stabilizate nu sunt nici mai mult nici mai puțin decât flori sau arbori 100% naturali, ecologici și care sunt tratați cu ajutorul unei substanțe, cu scopul de a face față trecerii timpului fără a-și pierde farmecul, naturalețea și culorile deosebite. Datorită tehnicii de stabilizare, tipurile de plante pe care le folosim și tratăm își mențin flexibilitatea și prospețimea fără a necesita o anume întreținere, unele având o durată de viață de până la 10 ani.

Așadar, devin elemente decorative deosebite și ideale pentru înfrumusețarea interiorului casei, pentru nunți sau alte tipuri de ocazii speciale, pentru idei de cadouri sau chiar accesorii. Indiferent că dorești să-ți decorezi locuința cu arbori stabilizați, arbori conservați, pampas, eucalipt, sau că vrei sa faci cadouri unice sub forma buchetelor stabilizate, la noi găsești o varietate mare de tipuri și variante exact pe gustul tău!

×

chat rapid pentru WhatsApp

× Scrie un mesaj