Plante stabilizate la nunta ta – elementele decorative ideale pentru nunți

Atunci când vine vorba de evenimente majore în viața noastră ne dorim ca totul să fie perfect, iar din întreaga viziune a perfecțiunii, un rol important îl joacă desigur decorul! Astfel, ocaziile speciale precum nunțile devin prilejul ideal de a-ți folosi creativitatea cât mai mult și de a opta pentru elemente decorative cu un aspect cât mai natural și impresionant, pentru a da culoare întregului spațiu în care urmează să aibă loc marea ocazie

Plante stabilizate la nunta ta? De ce nu?

Deoarece specialiștii în aranjamentele florale destinate nunților sau altor tipuri de evenimente memorabile sunt într-o continuă dezvoltare și în căutarea unor soluții cât mai eficiente și mai deosebite, s-a ajuns astfel la utilizarea de către unii a plantelor stabilizate pentru proiectarea unor buchete și aranjamente care să iasă în evidență! 

Plantele stabilizate vs decorațiunile clasice în domeniul decorativ

De ce au început plantele stabilizate să câștige teren în domeniul decorativ și ce le plasează în topul clasamentului, chiar și în fața plantelor naturale sau ale celor artificiale? În primul rând, plantele stabilizate oferă avantajele regăsite atât în cazul plantelor naturale, cât și ale celor artificiale, eliminând dezavantajele. Plantele și florile stabilizate dispun de un aspect viu, natural, de culori intense și impresionante, păstrându-se în forma inițială pentru o perioadă de până la 10 ani de zile!

Plantele stabilizate pot fi aranjate mai ușor

Clienții se bucură de beneficiul de a cunoaște și a observa în detaliu produsul final dorit înainte de procesul propriu-zis de aranjare, care are de obicei loc în ziua nunții, astfel ca florile să nu se ofilească. Cum se întâmplă asta? Compania care se ocupă cu aranjamentele florale poate realiza creațiile decorative după indicațiile și preferințele clienților anterior marii ocazii, căzând de comun acord asupra fiecărui detaliu, aceștia bucurându-se de același aspect, prospețime și naturalețe în ziua evenimentului! 

Buchete stabilizate și plante stabilizate în funcție de cromatică

Toate buchetele și aranjamentele florale vor fi construite în funcție de restul paletei de culori existente în sala de evenimente, încadrându-se în mod armonios și redând o notă de naturalețe și viață întregii încăperi! Fie că îți dorești un decor mai exotic, mai tradițional, cu flori de sezon sau plante verzi, cu ajutorul plantelor stabilizate produsul final va întrece orice așteptare! 

Bucură-te de plante și după ce evenimentul se încheie!

Cel mai important avantaj este dat de faptul că te vei putea bucura de frumusețea plantelor chiar și după finalizarea nunții sau a oricărui alt eveniment, având posibilitatea să decorezi în mod creativ interiorul casei tale, biroul sau alte tipuri de spații închise!

Specialiștî în plante stabilizate și decorațiuni! Contactează-ne!

Așadar, dacă ți-am stârnit curiozitatea cu privire la plantele stabilizate și modul original în care pot fi folosite pentru crearea aranjamentelor florale și decorative pentru nunți și alte evenimente importante, te afli în locul potrivit! Îți punem la dispoziție o echipă de specialiști dar și îndrumarea necesară, astfel încât să faci cea mai bună alegere în ceea ce privește specia plantelor dorite, paleta de culori potrivită, dar și felul în care acestea urmează să fie aranjate în sala de evenimente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

chat rapid pentru WhatsApp

× Scrie un mesaj