Povestea Greenest Craft

Life is GREEN forever

Life is GREEN forever

Greenest Craft a luat naștere ca un business de familie cu planuri mari de dezvoltare din pasiunea pentru plante stabilizate și admirația față de frumusețea lor, pe care ne-am dorit dintotdeauna să o putem prezerva pentru cât mai mult timp! Astfel, am studiat cu atenție arta plantelor naturale conservate, precum și pe cea a plantelor uscate, pentru a crea buchete de flori deosebite și aranjamente naturale care să le ofere clienților noștri șansa de a se bucura de ele pentru o perioadă cât mai îndelungată!

De la licheni la plante stabilizate

Cercetând în tot mai mare profunzime acest aspect, una dintre plantele care ne-a trezit interesul atât în ceea ce privește aspectul, cât și modul de conservare, a fost lichenul, așa că am decis că noi vom oferi un produs calitativ și care nu este încă întâlnit pe piața din România. Desigur, lichenul nu este singurul tip de plantă care ne-a impresionat, ci am ne-am concentrat să păstrăm eleganța și măreția câtor mai multe tipuri de flori, pentru a oferi o gamă cât mai diversă de produse și care să se potrivească oricărei ocazii, eveniment sau aniversări! De asemenea, ne-am dorit să oferim aranjamente care să fie pe gustul câtor mai multe persoane atunci când decid să-i acorde interiorului casei notă de naturalețe și estetică într-un mod unic!

Eucalipt Cinerea

Calitate | Pasiune | Durabilitate | Sustenabilitate | Diversitate | Artă

Deoarece viziunea și dorințele clienților noștri se află la baza întregii noastre activități, feedback-ul acestora contează extrem de mult pentru noi și sunt bucuroși să observăm admirația pe care ne-o poartă pentru ceea ce facem și cât de încântați sunt de produsul final. Ne dorim să fim mereu în pas cu ultimele tendințe în materie de plante stabilizate și aranjamente florale, și astfel, investim timpul necesar în a cerceta domeniul și a ne documenta cu privire la cele mai inovative idei și concepte creative. Chiar dacă pornim mereu de la viziunea clientului, suntem alături de el cu recomandări și cu îndrumarea necesară, astfel încât alegerea făcută să se armonizeze cu stilul și designul locuinței, combinația de culori și cu nuanțele și tipul florilor alese! 

Plante stabilizate, arbori conservați, plante uscate și multe alte frumuseți naturale

Acoperim o gamă vastă de produse ce impresionează prin frumusețea naturală, cum ar fi cele conservate: lavandă, măslin, rucus, eucalipt, trandafir, hortensii, ferigă, asparagul, precum și produse uscate: lagurus, bumbac, pampas, in, grâu, glixia. În acest mod avem posibilitatea de a satisface dorințele și nevoile câtor mai multe persoane care ne solicită serviciile și de a le oferi șansa să se bucure de măiestria plantelor decorative pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp!

Vezi toate produsele din categoria plante stabilizate.

×

chat rapid pentru WhatsApp

× Scrie un mesaj